1. چاپ مقالات برتر در نشریه دانشکده تربیت بدنی
2. محل برگزاری همایش
همایش ملی کاوش در علوم ورزشی در پردیس اصلی دانشگاه برگزار می شود
3. اعلام زمان شروع اولین همایش ملی کاوش در علوم ورزشی
ساعت 8.5 صبح روز چهارشنبه 23 آبان ماه اولین همایش ملی کاوش در علوم ورزشی با برگزاری افتتاحیه و به دنبال آن کارگاه ها و نشست های تخصصی آغاز می شود.
4. برنامه و زمان برگزاری پنل های سخنرانی اعلام شد.
برنامه و زمان برگزاری پنل های سخنرانی گروه های مختلف همایش اعلام شد
5. راهنمای واریز هزینه ثبت نام
چطور هزینه ثبت نام را واریز کنیم؟
6. نحوه تخصیص پکیج همایش همایش
پکیج همایش چگونه به نویسندگان تخصیص می یابد؟
7. مشکل پرداخت آنلاین هزینه شرکت در همایش رفع شد
مشکل پرداخت هزینه شرکت در همایش برطرف شده است
8. بروز اشکال فنی در سایت برای واریز وجه ثبت نام
بروز مشکل فنی موقت در سایت همایش برای پرداخت وجه ثبت نام
9. مسئولیت عدم رعایت اصول اخلاقی پژوهش بر عهده نویسندگان مقالات است
در صورت بروز هرگونه بی اخلاقی در امر نوشتن مقاله، مسئولیت متوجه نویسنده مسئول خواهد بود.
10. قابل توجه نویسندگان و محققانی که مقالات آنها پذیرفته شده و به دلایل موجه امکان حضور در همایش را ندارند
نویسندگان و محققانی که مقالات آنها پذیرفته شده و به دلایل موجه امکان حضور در همایش را ندارند، لازم است اقداماتی برای اطمینان از بهره برداری از مقاله اشان در همایش انجام دهند.
11. مهلت تکمیل ثبت نام برای نویسندگانی که مقالات آنها پذیرفته شده است.
نویسندگانی که مقالات آنها پذیرش شده لازم است، ثبت نام خود را با پرداخت هزینه مطابق با جدول هزینه های ثبت نام در همایش تکمیل کنند
12. نحوه ارائه فایل سخنرانی و پوستر همایش
محققانی که مقاله آنها به صورت پوستر و یا سخنرانی پذیرفته شده باید فایل پاورپوینت سخنرانی و پوستر خود را به میز پذیرش تحویل دهند.
13. نتایج داوری مقالات اولین همایش ملی کاوش در علوم ورزشی اعلام شد
نتایج داوری مقالات همایش کاوش در علوم ورزشی بر روی سایت همایش قرار گرفت.
14. محل برگزاری هر یک از زیرگروه های علوم ورزشی در همایش ملی کاوش در علوم ورزشی
محل برگزاری هر یک از زیرگروه های علوم ورزشی در همایش ملی کاوش در علوم ورزشی در دانشگاه علامه طباطبائی مشخص شد.
15. وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان حامی و مشارکت کننده در برگزاری همایش ملی کاوش در علوم ورزشی
اداره کل امور ورزش وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان حامی و همکار در برگزاری همایش ملی کاوش در علوم ورزشی در با ستاد برگزاری همایش همراه شد.
16. پایان زمان دریافت مقالات و اعلام زمان نتیجه داوری مقالات
زمان ارسال مقالات به اولین همایش ملی کاوش در علوم ورزشی به پایان رسید. نتایج داوری مقالات در روز 12 آبان ماه سال جاری اعلام خواهد شد.
17. همایش ملی کاوش در علوم ورزشی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) به ثبت رسید.
مقالات پذیرش شده در اولین همایش ملی کاوش در علوم ورزشی از امتیاز (ISC) بهره مندخواهند شد.
18. پرداخت هزینه شرکت در همایش برای کلیه شرکت کنندگان (به جز کارگاه ها) بعد از اعلام نتایج داوری امکان پذیر خواهد بود.
پرداخت هزینه شرکت در همایش پس از اعلام نتایج داوری امکان پذیر خواهد بود.
19. پرداخت هزینه مقالات فقط یک بار الزامی است
محققانی که دو مقاله برای همایش ارسال می کنند، فقط یک بار ملزم به پرذاخت هزینه ثبت نام در همایش هستند.
20. تکذیب شد: خبر برگزاری سومین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در تربیت بدنی، علوم ورزشی و قهرمانی در دانشگاه علامه طباطبائی صحت ندارد!
خبر برگزاری سومین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در تربیت بدنی، علوم ورزشی و قهرمانی در دانشگاه علامه طباطبائی صحت ندارد! و دانشگاه علامه طباطبائی از برگزاری این همایش اطلاع ندارد و این خبر صحت ندارد.
21. آخرین زمان ارسال مقالات تمدید نخواهد شد
آخرین زمان ارسال مقالات 5 آبان ماه 1397 تعیین شده است و این زمان به هیچ دلیلی تمدید نخواهد شد.
22. برگزاری نخستین جلسه ساماندهی کمیته های همایش
23. برگزاری همایش ملی کاوش در علوم ورزشی