چاپ مقالات برتر در نشریه دانشکده تربیت بدنی

محل برگزاری همایش

همایش ملی کاوش در علوم ورزشی در پردیس اصلی دانشگاه برگزار می شود

اعلام زمان شروع اولین همایش ملی کاوش در علوم ورزشی

ساعت 8.5 صبح روز چهارشنبه 23 آبان ماه اولین همایش ملی کاوش در علوم ورزشی با برگزاری افتتاحیه و به دنبال آن کارگاه ها و نشست های تخصصی آغاز می شود.

22 آبان 1397

برنامه و زمان برگزاری پنل های سخنرانی اعلام شد.

برنامه و زمان برگزاری پنل های سخنرانی گروه های مختلف همایش اعلام شد

راهنمای واریز هزینه ثبت نام

چطور هزینه ثبت نام را واریز کنیم؟

18 آبان 1397

نحوه تخصیص پکیج همایش همایش

پکیج همایش چگونه به نویسندگان تخصیص می یابد؟

17 آبان 1397

مشکل پرداخت آنلاین هزینه شرکت در همایش رفع شد

مشکل پرداخت هزینه شرکت در همایش برطرف شده است

16 آبان 1397

بروز اشکال فنی در سایت برای واریز وجه ثبت نام

بروز مشکل فنی موقت در سایت همایش برای پرداخت وجه ثبت نام

16 آبان 1397

مسئولیت عدم رعایت اصول اخلاقی پژوهش بر عهده نویسندگان مقالات است

در صورت بروز هرگونه بی اخلاقی در امر نوشتن مقاله، مسئولیت متوجه نویسنده مسئول خواهد بود.

14 آبان 1397

قابل توجه نویسندگان و محققانی که مقالات آنها پذیرفته شده و به دلایل موجه امکان حضور در همایش را ندارند

نویسندگان و محققانی که مقالات آنها پذیرفته شده و به دلایل موجه امکان حضور در همایش را ندارند، لازم است اقداماتی برای اطمینان از بهره برداری از مقاله اشان در همایش انجام دهند.

14 آبان 1397

مهلت تکمیل ثبت نام برای نویسندگانی که مقالات آنها پذیرفته شده است.

نویسندگانی که مقالات آنها پذیرش شده لازم است، ثبت نام خود را با پرداخت هزینه مطابق با جدول هزینه های ثبت نام در همایش تکمیل کنند

نحوه ارائه فایل سخنرانی و پوستر همایش

محققانی که مقاله آنها به صورت پوستر و یا سخنرانی پذیرفته شده باید فایل پاورپوینت سخنرانی و پوستر خود را به میز پذیرش تحویل دهند.

نتایج داوری مقالات اولین همایش ملی کاوش در علوم ورزشی اعلام شد

نتایج داوری مقالات همایش کاوش در علوم ورزشی بر روی سایت همایش قرار گرفت.

محل برگزاری هر یک از زیرگروه های علوم ورزشی در همایش ملی کاوش در علوم ورزشی

محل برگزاری هر یک از زیرگروه های علوم ورزشی در همایش ملی کاوش در علوم ورزشی در دانشگاه علامه طباطبائی مشخص شد.

11 آبان 1397

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان حامی و مشارکت کننده در برگزاری همایش ملی کاوش در علوم ورزشی

اداره کل امور ورزش وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان حامی و همکار در برگزاری همایش ملی کاوش در علوم ورزشی در با ستاد برگزاری همایش همراه شد.

11 آبان 1397

پایان زمان دریافت مقالات و اعلام زمان نتیجه داوری مقالات

زمان ارسال مقالات به اولین همایش ملی کاوش در علوم ورزشی به پایان رسید. نتایج داوری مقالات در روز 12 آبان ماه سال جاری اعلام خواهد شد.

06 آبان 1397

همایش ملی کاوش در علوم ورزشی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) به ثبت رسید.

مقالات پذیرش شده در اولین همایش ملی کاوش در علوم ورزشی از امتیاز (ISC) بهره مندخواهند شد.

21 مهر 1397

پرداخت هزینه شرکت در همایش برای کلیه شرکت کنندگان (به جز کارگاه ها) بعد از اعلام نتایج داوری امکان پذیر خواهد بود.

پرداخت هزینه شرکت در همایش پس از اعلام نتایج داوری امکان پذیر خواهد بود.

21 مهر 1397

پرداخت هزینه مقالات فقط یک بار الزامی است

محققانی که دو مقاله برای همایش ارسال می کنند، فقط یک بار ملزم به پرذاخت هزینه ثبت نام در همایش هستند.

15 مهر 1397

تکذیب شد: خبر برگزاری سومین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در تربیت بدنی، علوم ورزشی و قهرمانی در دانشگاه علامه طباطبائی صحت ندارد!

خبر برگزاری سومین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در تربیت بدنی، علوم ورزشی و قهرمانی در دانشگاه علامه طباطبائی صحت ندارد! و دانشگاه علامه طباطبائی از برگزاری این همایش اطلاع ندارد و این خبر صحت ندارد.

15 مهر 1397

آخرین زمان ارسال مقالات تمدید نخواهد شد

آخرین زمان ارسال مقالات 5 آبان ماه 1397 تعیین شده است و این زمان به هیچ دلیلی تمدید نخواهد شد.

13 مهر 1397